WYBIERZ SAMOCHÓD:
TEMATY FORUM
Wszystkie tematy:
FORUM MAREK AUT
Wszystkie marki:
ZALOGUJ SIĘ
seba
2012-02-16 20:40:45
1 odpowiedź
Już jakiś czas temu tzn będzie już z kilka lat zakupiłem sobie VW Golfa w Autoremo Super sprawa powiem szczerze Korzystam z ich serwisu wprawdzie rzadko ale jestem zadowolony Raz tak naprawdę miałem większy problem, bo niestety dużo podróżuję, taka praca jako przedstawiciel handlowy że musze mieć sprawne auto, no i coś mi podczas normalnej eksploatacji zaczął nawalać, jak się okazało, jak go chłopcy w Autoremo rozebrali to odkryli małe pęknięcie skrzyni biegów. No ale naprawili to bardzo szybko więc znów mogłem jeździć. Ogolnie lubie mojego golfa Bi nie ma z nim wiekszych problemów. Ba koordynacja motoru pozostaje bez zastrzeżeń Nawet starcie tłoków i innych elementów jest znikome. Polecam każdemu, ten model, A jakie wy mieliście problemy ze swoim Golfem?
2012-02-27 19:59:35
Bardzo dobre autko. Wolałbym to, niż kolejną wersję, w której zamontowany był fabrycznie filtr cząstek stałych. Z tą częścią jedyną rzecz jaką można zrobić to moim zdaniem demontaż. Inaczej naraża na niepotrzebne koszty i notorycznie przełącza auto w jakiś śmieszny tryb awaryjny...
Wszelkie prawa zastrzeżone